YOZGAT / MERKEZ - Hüseyin ve Saffet Coşkun İlkokulu

Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz..

Şbt

Tüm öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz için başarılı bir dönem geçirmek için yeni dönemimiz başlamıştır..

Ara

Kızılay tarafından gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz bahçesine Milli eğitim müdürümüz Sn.İsmail Altınkaynak , değerli şube müdürlerimiz , okul idaresi , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile 100.yıl hatıra ormanı oluşturulmuştur. Katılımlarından dolayı okulumuz adına Milli eğitim müdürümüze ve Şube müdürlerimize teşekkür ederiz..

Kas

Cumhuriyetimiz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde sevgi saygı ve minnetle anıyoruz..

Ekm

Devraldığımız bayramızı sonsuza kadar koruyacağız..Nice 100 senelere İyi ki Doğdun Cumhuriyet...

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılımız 11.09.2023 Pazartesi başlamıştır.Tüm öğrencilemiz ve öğretmenlerimize başarılar dileriz..